Bu Blogda Ara

17 Mart 2016 Perşembe

GARNIER ÜRÜNLERİ









Herkese yeniden merhaba 

Bugün ki misafirimiz GARNIER markasına ait GARNIER EXPRESS ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZİLEYİCİ ,GARNIER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU. Umarım bu yazı faydalı olur ,keyifli okumalar ..








GARNIER EXPRESS ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ







Garnier express çift etkili göz makyaj temizliyici benim sephoranın çift fazlı göz makyaj temizleyicisnden sonra ikinci favorim oldu.Şu sıralar gündemden düşmeyen bu göz makyaj temizleyici içinden bulunan doğal kaynaklı kirpik güçlendirci ARGININE içeriyor .İçerdiği bu kirpik güçlendirici ile kirpiklere bakım yapmayı vaat ediyor. 

Suya dayanıklı göz makyaj dahil olmak üzere tüm göz makyajını yağlı bir his bırakmadan temizliyor.
Dış görünüş olarak yarı lila yarı şeffaf olan bu çift fazlı göz makyaj temizleyiciyi kullanmadan önce iyi çalkalamamız gerekiyor.

Vaat ettiği gibi  yağlı bir his bırakmıyor .Göz çevrem ve gözlerim hassas olduğu için ben genelde çoğu göz makyaj temizleyicelerinden memnun kalmam ama bu göz makyaj temizleyici göz çevremde kuruluk ,tahriş ve gözlerimde yanma yapmadı .

Yeni kullanmaya başlandığım için kirpiklerimde henüz etkisini göremedim fakat kirpiklerim mascaralardan çok fazla dökülüyordu kirpiklerimdeki dökülme artık yok. Uzun süre kullandıktan sonra belki kirpiklerimdeki etkisini daha iyi görebilirim.İyi ya da kötü bir etki görürsem  şahet instagram ve snapchat hesaplarımdan sizlerle paylaşacağım ..

GARNIER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU






Makyaj temizleme suyu olarak ilk başta loreal markasına ait makyaj temizleme suyunu kullanıyorudum çokta memnundum tekrar almayı düşünüyordum fakat karşıma garnıer markasına ait bir set çıkınca denemek istediğim için bu seti aldım .İyiki de almışın dediğim set oldu. Bu ürün hassas ciltler için uygun .Parfüm ,paraben içermiyor.Yüzümde nekadar makyaj varsa hepsini temizliyor açıkçası bana loreal yüz temizleme suyunu aratmadı .

Ürünün üzerinde durulamaya gerek yoktur yazsada ben yine bir makyaj temzileme jeli ile yıkamadan rahat edemiyorum..Yüzümde herhangi bir kızarlılık ,sivilcelenme ve kuruluk yapmadı.Ben bu ürünü gayet başarılı buldum eğer birgün biten bir makyaj temizleme suyunuz  olursa bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.. 

      Eğer beni diğer sosyal medya hesaplarından takip etmiyorsanız sol üsteki instagram iconundan instagram hesabıma gidebilirsiniz bir sonraki yazımda görüşmek üzere .


SEVGİLER...


2 yorum:

Manşet