Bu Blogda Ara

1 Nisan 2016 Cuma

GRATİSLERİN VAZGEÇİLMEZ MARKASI / THE BALM -NUDE TUDE FAR PALETİ







Herkese merhaba :)

Bugün sizlere gönlümüzü fetheden bir markanın ürününden bahsedeceğim. Gratis mağazalarının vazgeçilmezi aynı zamanda indirimlerin vazgeçilmez markası The Balm markasının Nude Tude far paleti ozaman başlayalım . 
Keyifli okumalar.. 






Nude Tude far paleti The Balm markasının sevdiğim far paletlerinden biridir. Bu far paleti 12 adet far içeriyor , far renkleri benim sevdiğim renkler olduğu için genellikle elimin en çok gittiği far paletlerinden olur kendisi .Ne zaman ki gezi olsun biryere gezmek için gidicek olsam bu paletini yanıma alıp far ihtiyacımı ordan kaldırıyorum ayrıca yanına alman gereken far oluyor mu derseniz bu far paletin tek eksiği krem göz farı onun için yanıma tekli far olarakta krem far alıyorum başkada far ya da far paletine ihtiyaç duymuyorum. 

Palet içerisinde doğal ve nude tonları içeriyor . Far paleti 12 adet far içeriyor.Hem mat hem de ışıltı farlar bulunuyor. Bu far paletinle ışıltı farlarla gece makyajınızda da rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.Toprak tonları ,pembe tonları ,siyah bordo gibi çeşitli renkleri tek palette toplayan bu palet oldukça kullanışlı bir palet.Farların yapılarına gelirsek oldukça yumuşak ve dağılımı kolay farlar, aynı zamanda gölgeli makyajda karıştırılması kolay farlar . Her far ve far paletinde olduğu gibi hafif bir tozutma yapıyor.

Benim Nude Tude far paleti hakkında düşündüklerim bu kadar umarım faydalı olmuştur ,bir sonraki yazımda görüşmek üzere.. 

                                                Fiyatı (indirimli) : 47,00 tl 
                                                                   Sevgiler ...

2 yorum:

  1. Uzun zaman kullandı, ve çok memnun kaldım.Çok keyifli bir yaz olmuş canim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende çok severek kullanıyorum canım çok teşekkür ediyorum , sevgiler ❣

    YanıtlaSil

Manşet