Bu Blogda Ara

7 Temmuz 2016 Perşembe

HAZİRAN AYI FAVORİLERİM






Herkese yeniden merhaba ,bu yazımda sizlere Haziran ayında severek ve sıkça  kullandığım ürünlerimden bahsedeceğim ,keyifli okumalar  ..






İlk olarak yaz aylarında ten ürünü kullanmak işkence bende farklı bir CC krem arayışına girmiştim.Ve Loreal markasının CC kreminde karar kılıp aldım ,severek kullandığım bir ürün oldu detaylı yazısı için tık tık :)


Bu ay allıklar ön planda :) Bayram indirimi  başladığı gibi aldığım ve severek her gün kullandığım için bu ay favorilerime eklemek istedim , Note 01 numaralı terracotta allığı rengine bayıldım hatta bunu çok sevdiğim için birde daha bronz olanını kaptım :) Bu yazın allıkları belli olmuş durumda yine renklerine bayıldığım üstelik çok uygun fiyata sahip olduğum Gosh markasının 51 numaralı Bronze Pie isimli allığı.Gosh markasına Gratislerden ulaşabilirsiniz.


The Body Shop markasının parfümü İncir ağacı kokulu mis gibi kokan bir parfüm ,allerijim olduğu için çoğu parfümü kullanamıyorum fakat bu kadar doğal kokuyor ki bu yaz ki favori parfümlerin arasında .

Flormar markasının Full Color serisinin ojeleri  bir harika :) Tek katta renklerini veriyorlar fakat biraz fırça izi bırakabiliyor özellikle açık renklerde  ,renklerinin hepsi çok güzel benimde bu ay ki severek kullandığım renkler ;FC27 ,FC25






















Bu ayın ve tüm yazın favori ruju Maybelline 162 Feel Pink :) Kokusu müthiş tam yemelik :) pembe tonlarında benim tonlarım olunca tam benlik oldu . Bir diğeri rujum ise Gosh markasının 162 numaralı Nude isimli tam bir nude .Sanırım hiç bir zaman nude ve pembe tonlarından vazgeçemeyeceğim.Bu ayın favorileri arasında yerlerini aldılar .

Gelelim Benri markasının asetonsuz oje çıkartıcı mendillerine bu mendilleri aslında seyahate giderken çantama atmak için almıştım ki  tatile çıkmadan bitti :) Asetonlar valize akabiliyor bu yüzden bende bu mendilleri  tercih ettim . İyide iş çıkartıyor ve çok pratik .Ben tatile gidemeden bitirdiğim ve çok pratik bulduğum ayrıca oje  çıkartmasınıda başarılı bulduğum için favorilerimde yerini  aldı .


Benim Haziran ayında ki favorilerim bu şekildeydi , peki sizin bu ürünler arasından favori ürününz varsa bana yorum bırakmayı unutmayın :) 
 Sevgiler..


6 yorum:

  1. Güzel bir favori yazısı olmus teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Gosh'un allığını bende merak ediyorum indirimi kaçırdım mı bilmiyorum hiç bakamadım en son Gratis'in önünden geçerken deli gibi sıra vardı aman amaan dedim bakmadan gittim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bekledim baya ama aklımdaydı bayadır allık 😘

      Sil
  3. Guzel gunlerde kullanin gosh'un alligin bakmak istiyorum bende 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım , bak bak canım ben çok sevdim 😘

      Sil

Manşet