Bu Blogda Ara

2 Nisan 2016 Cumartesi

MART AYI FAVORİLERİM






Herkese merhaba , bugün sizelere Mart ayı favori ürünlerimden bahsedeceğim haydi başlayalım,keyifli okumalar :)





RİMMEL LONDON FONDÖTEN :Bu ay bu fondöteni nerdeyse her makyajımda kullandım .Tam kapatıcı ve kalıcılığı güzel olan bu fondöten oldukça uygun fiyatlı, fondöten arayışında olanlar kesinlikle bir şans vermelisiniz bu ay benim severek kullandığım ten ürünüm oldukça bittikçe almaya devam edeceiğim ,bu fondötenin detaylı yazısı blogumda var detayları merak edenler için blogumdaki diğer yazılarıma bakabilirsiniz.

Bir diğer ürünüm yine RİMMEL LONDON markasına ait bir mascara 

RİMMEL LONDON MASCARA :Günlük kullanım için uygun fiyatlı bir mascara arayaşında merak ettiğim bir mascara idi. Aldıktan sonra iyiki almışım dediğim bir mascara oldu  kirpikleri yapıştırma problemi yok kirpikleri güzel tarayarak hacimlendiriyor .Dökülme ,bulaşma gibi sorunlarla karşılaşmadığım bir mascara severek kullanıyorum bittikçe alıcağım rimmel london markasına ait ikinci ürünüm .

NYC BRONZER: Hiç bir zaman allık insanı olmadım hep birinci sırada bronzer gelir benim için watsonsta gezerken gözüme çarptı ve bunuda alayım deyip sepete attığım bir üründü kendisi aldıktan sonra yanımdan ayırmaz oldum ve severek kullanıyorum ben kontür yaparkende kullanıyorum mat yapıda olan bu ürün oldukça uygun fiyatlı bu ay benim makyajımın vazgeçilmezi oldu .

SANSİRO BODY MİST: Şu sıralar hep yanımda olan bu body mist her daim çantamda mis gibi kokuyor benim gibi sizde body mistleri seviyorsanız bu body mistte bakmayı unutmayın derim .

PASTEL NUDE FAR PALETİ : Pastel far paleti bu ay hep elimin gittiği paletlerden oldu renkleri zaten sevdiğim renkler sadece kalıcılık için far bazı ile kullanıldığı zaman daha iyi sonuç veriyor .Bu far paleti için detaylı bir yazım blogta var daha fazla bilgi için Pastel nude far paleti yazıma gidebilirsiniz 


NOTE RUJ: İndirimde rengine bayılıp aldığım bu ruj bu ay makyajımın vazgeçilmezlerinden biri oldu tam bahara uygun olan bu ruj dudakları kurutmuyor aksine nemlendiriyor . Ruj mat bir ruj olmayıp  renk sıkalasıda geniş bu ruja kesinlikle bakmanızı öneririm .(08-Brownie pink)


GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUJ :Golden rose velvet matte rujları bildiğiniz üzere  rujlara muadil gösteriliyor .Bende bu serinin 4 rengi var hepsini severek kullanıyorum fakat bu ay fazlasıyla bu rengi kullandım mat duruşu bitişi oldukça güzel .Aynı zaman uygun fiyatlı olan bu rujlar indirim olduğu zaman daha da uygun fiyata sahip olabilirsiniz .(golden rose velvet matte -16)


NİVEA AFTER SHAVE BALSAM: Bildiğiniz üzere bu ürün yabancı youtuberlar tarafından çok iyi bir makyaj bazı olduğu söylendi ve bende gerçekten merak edip bulana kadar aradım ve sonunda bulup satın aldım.Balsamı denedim ve makyajımda ne akma ne de parlama gibi sorunla karşılaştım.Herkesin genel olarak merak ettiği kokusu erkek gibi mi kokuyor derseniz evet ilk uyguladığınız da kokuyor fakat sadece 1 -2 dk içinde öle bir koku kalmıyor ve gerçekten başarılı bir makyaj bazı  ,eğer bu ürünle ilgili detaylı blog yazısı isterseniz yorum bırakabilirsiniz.

THE BALM MEET MATTE LIPSTICK :The balm markasının bu lıpstıcklerinden 2 rengi sahibim malum belli renkleri standlarda bulmak zor .Bendeki rengi honest . Severek kullandığım mat bitişli lipsticklerden olur kendisi .Bu ayda severek kullandığım dudak ürünlerden oldu .

Umarım yazımı beğenmişsinizdir ,blogumu hala takip etmiyorsanız ''İZLEYİCİLER'' kısmına gidip ''BU SİTEYE TIKLAYIN '' butonundan takip edebilirsiniz. 

Sevgiler ...

8 yorum:

  1. Golden Rose Velvet Matte rujlar ve The Balm rujlar favorim benimde...

    YanıtlaSil
  2. Golden Rose Velvet Matte rujlar ve The Balm rujlar favorim benimde...

    YanıtlaSil
  3. Bende çok severek kullanıyorum yorumunuz için çok teşekkür ediyorum sizide severek takip ediyorum ..

    YanıtlaSil
  4. Rimmel london fondoten ve golden rose rujlar benimde severek kullandığım ürünler.Paylaşım için teşekkürler.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Okuduğunuz için ben teşekkür ederim , sevgiler ..

    YanıtlaSil
  6. golden rose rujlar gerçekten bi harika

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten güzeller tüm renkler alınabilir 😘

    YanıtlaSil
  8. golden rose 16 numara severek kullanıyorum :) Bloguma beklerim :))

    YanıtlaSil

Manşet