Bu Blogda Ara

9 Mayıs 2016 Pazartesi

BİTENLER -CİLT BAKIM-SAÇ BAKIM





Herkese yeniden merhaba kızlar , bu yazımda bir süredir kullanıp bitirdiğim ürünlerden bahsedeceğim.Haydi başlayalım ozaman .



İlk olarak Yves Rocher markasının toniğinden bahsedeceğim .Bu markanın hem temizleme jelini hemde toniğini severek kullanıyorum .Hatta bittiği gibi aldığım ürünlerim arasında .Benim kullandığım seri Sebo Vegetal seri ,bu seri yağlı ve karma cilt tipine uygun bir seri .Ben bu üründen çok memnunum bittikçe almaya devam edeceğim ürünler arasında.Sizinde kendi cilt tipinize uygun seriyi denemenizi tavsiye ederim .

Yine Yves Rocher markasından devam edersek meşhur kayısılı peellingini artık 3 mü 4 mü bitiridim bilmiyorum .Kesinlikle çok başarılı bulduğum peellinglerden .Detaylı yazısına buradan ulaşabiliriz.


Garnier markasının hem göz makyaj temizleyici hem de kusursuz makyaj temizleyicisinden çok çok memnunum zaten hemen bittiğin gibi aldığım ürünlerden .Garnier ürünlerinlerin detalı yazısı için tık tık :)

Loreal markasının makyaj temizleme suyuda Garnier ürünlerinden önce gerçekten başarılı bulduğum bir temizleme suyuydu. Fakat artık Garnier ürünlerini kullandığım tekrar satın almadım .

Watsonslardan satılan watsons marka siyah nokta bantı ,çok çok başarılı diyemem ama birde pembe olanı var bildiğiniz üzere bu ondan daha iyi olduğunu söylebilirim.Fakat bantı yapıştırıp çıkardıktan sonra siyah siyah izler bırakıyor.Buyüzden birdaha satın almayı düşünmediğim ürünlerden biri oldu.

Bir diğer ürünüm ise İpelina markasına ait Aleo vera ve E vitamini içeren makyaj temizleme pedi .Bu ürünü  ben Eveshop 'tan almıştım fakat birdaha bulamadım .Aslında cildimi tahriş etmeden temizleyen bir ped .Kolaya kaçma temizleme için mükemmel :) Tekrar bulduğum gibi satın alıcağım ürünlerden biri olucak.

Yine bir siyah nokta bantından bahsedeceğim size  hatta bu indirimdede bulduğum gibi aldığım bir siyah nokta bantı .Cettua markasına ait siyah nokta bantı bu ürünü gratislerden ulaşabilirsiniz .Uygun fiyatlı ve başarılı bir siyah nokta bantı fiyatı 5,90 TL .Bittikçe her daim alıcağım bir siyah nokta bantı.




Saç bakım ürünlerinde vazgeçilmez ürünlerimden olan iki ürün .Biri Yves Rocher markasına ait onarıcı saç maskesi .Saçlarım işlem gördüğü için bakım yapmam gerekiyo  ve Yves Rocher markasının bu şaç maskesi muhteşem yumuşacık yapıyor saçı ben hafta 1 kere kullanıyorum .Ben bu serinin yağınıda kullanıyorum .Bittikçe alıcağım ürünler arasında dememe gerek var mı bilmiyorum ama bittiği gibi hemen aldım :) 

John Frıeda markasına ait şampuan kaç kere bitirdim saymadım. En sevdiğim şampuan olur kendisi.Bittikçe aldığım ürünlerden fakat  şuan bulamıyorum. ,uzun süre benim gittiğim gratise bu şampuan gelmedi .Bu şampuan açık sarı saçlar için olanı .

Benim biten ürünlerim bu şekildeydi .Sizin bu ürünler arasından kullandığınız bir ürün varsa bana yorum bırakmayı unutmayın :) 

Sevgiler ..




6 yorum:

  1. Garnier makyaj çıkarıcıların büyük boylarından aldığım için çok pişman oldum bitmiyor keşke küçük boylarından alsaymışım diyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa bende küçük boylarını bitirdim hemen büyük boy aldım.

      Sil
  2. Garnier sevdigim bir marka bu ürünlerini kullanmadim daha.

    YanıtlaSil
  3. Kayısılı peelingi ben de çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil

Manşet