Bu Blogda Ara

3 Mayıs 2016 Salı

GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUJ İNCELEMESİ




Herkese yeniden merhaba bu yazımda sizlere çok sevilen aynı zamanda benimde çok sevdiğim rujlar olan Golden Rose Velvet Matte rujlardan bahsetmek istiyorum .





İlk olarak bende bu seriden 4 tane ruj var bendeki renkler ; 01,10,16,29 




Ben günlük makyajımda çok fazla kullanıyorum fakat mat olduğu için şuan biraz daha geri plana attım ve daha çok lipglosslara elim gitmeye başladı .Bu demek olmuyo ki hiç kullanmıcam .Tüm kış boyunca elimden düşürmediğim rujlardı.


Rujların pigmentasyonu gerçekten çok başarılı.Mat rujlar genelde dudaklarımı kurutmasına rağmen bu seride bu problemi yaşamadım fakat ekstra bir nem verdiğinide söyleyemem .Gün boyu kalıcılıkları çok  başarılı diyemem .Rujların yapıları yumuşak olduğu için sürümü gayet kolay .



Gelelim bendeki renklere ilk olarak 01 numaradan bahsetmek istiyorum.



Golden Rose Velvet Matte 01 - Günlük makyajlarımın vazgeçilmez rengi .Tam bir nude renk. İlk aldığımda ölü gibi durucak dedim ve öle durmadı severek kullandığım renklerden biri oldu.



Golden Rose Velvet Matte 10- Bu serinin nude renklerinden fakat içerisinde pembelikte barındıran renklerden  .Yine çok fazla kulladığım rujlarımdan kendisi .Rengi okadar güzel ki her makyajımda uyum sağladı .Geçtiğimiz aylarda nerdeyse hergün kulladığım rujlarımdan biri.



Golden Rose Velvet Matte 16- İlk aldığımda biraz koyu gelsede açık tenlilerin seveceği bir renk.



Golden Rose Velvet Matte 29- Tam bir gece makyajı rengi çok severek aldığım bu ruju bir türlü kullanmak nasip olmadı daha çok hafif makyajlar yaptığım için kullanma fırsatı olmadı henüz. Hafif göz makyajı yaptığımzda dudakları patlamamız gerektiğinde kullanılacak bir ruj.


Bu rujları gratis,watsons,eveshop ve golden rose 'nun kendi standlarında bulabilirsiniz.Fiyatları indirimsiz haliyle 13-14 TL fakat indirim zamanlarında daha uygun fiyatlara düşüyor.

Peki sizin Golden Rose Velvet Matte rujlardan  favoriniz hangisi bana yorum bırakmayı unutmayın ..

Sevgiler ..



7 yorum:

  1. 01 gerçekten çok güzelmiş, edinmeliyim artık bu rujlardan :)

    YanıtlaSil
  2. Eveet 01 gerçekten her makyaja gidiyor ve günlük kullanabilirsiniz gayet başarılı ☺️

    YanıtlaSil
  3. Merhaba...
    Sevdican'nın google+ grubundan geliyorum.
    10 numarayı ben de severek kullanıyorum. Gerçekten güzel rujlar...

    YanıtlaSil
  4. 1 numara benim favorimmm :) çok güzel yazı olmuş emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Benimde 01 numara favorilerim arasında çok teşekkür ederim canım ☺️

    YanıtlaSil
  6. Hepsini de çok begendim.

    YanıtlaSil

Manşet