Bu Blogda Ara

2 Mayıs 2016 Pazartesi

İLK İZLENİM II MAYBELLİNE LASH SENSATİONAL MASCARA







Herkese yeniden merhaba ,haftanın ilk yazısı çok merak edilen ve ülkemize yeni gelen ürünlerden olan Maybelline Lash Sensational mascara.



Ürün gratis ve watsonslara gelmiş bulunmaktadır fakat  henüz bazı gratislerde ve watsonslarda standlara konulmamıştır. Ben geldiğini duyduğum gibi Yeşilköy gratise gidip mağaza çalışanlarına sordum ve daha yerleştirmediklerini söyleyip ama geldiğini söylediler çok merak ettiğimi söyleyince kasa içinden çıkarıp isteğimi kırmayıp verdiler .

Maybelline Lash Sensational mascara yeni olan mascaralarımızda ki ıslak problemi bunda da az olsa da var fakat Maybelline push up dramada ki gibi bir ıslaklık söz konusu değil.

Öncelliklere ürünün vaad ettikleri dolgunlaştırmak uzatmak gibi her mascara olduğu gibi.Fırça yapısı gerçekten başarılı  ,farklı uzunlukta kıllardan oluşuyor ve düz bir fırça olmayıp kavisli tombik bir fırçaya sahiptir :)

Kirpiklerimini tek katta tek tek ayırıp uzatıp ,dolgunlaştırdı .Küçük bir sorun push up dramada ki yapıştırmasada bir yapıştırma söz konusu ancak yeni olduğu için ıslak olmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum .Bu konuda deneyimlerimi sizlerle daha sonra da paylaşacağım .

Kirpiklerimi dolgunlaştırması ,uzatması gerçekten başarılı ,fırçasından dolayı en dip kirpiklere yani küçük kirpiklere bile ulaşabiliyor. 

Gelelim mascarayı çıkartma konusuna mascarayı çıkarırken çift fazlı temizleyiciler kullanmanızı tavsiye ederim bir tık daha zor çıkıyor diyebilirim.Çok fazla eksi yönü olmadığını düşünmüyorum açıkcası ıslaklık problemi her mascara oluyor bu mascara da çok az da olsa var şuan için ama bu ıslaklık geçince bir süre sonra daha iyi sonuçlar alıcağımızı düşünüyorum .Tükenmeden bir bakın derim hatta yedekleyebiliyorsanız yedekleyin :) 


Mascara fiyatı tanışma fiyatı olarak 16,00 TL 

Umarım yazımı beğenmişsiniz ve yararlı olabilmişimdir ,sevgiler :)



8 yorum:

  1. ucunu çok beğendim denemek gerek, bilgilendirdiğin için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım , güzel bir mascara gerçekten 😘

      Sil
  2. Hiç ihtiyacım olmasada sanırım bu maskarayı deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok beğendim bu ürünü, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Fİyatı da kendi de iyi ! Rimelim de bitiyordu zaten :D
    takibindeyim !! :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim canım 😘

    YanıtlaSil

Manşet