Bu Blogda Ara

26 Mayıs 2016 Perşembe

MAYIS FAVORİLERİM- RENKLİ KOZMETİK




Herkese yeniden merhaba bu yazımda sizlere Mayıs ayında en çok kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bahsedeceğim.Bu ay ülkemize yeni gelen ürünler çok fazlaidi ve indirim zamanına da denk geldi bu ürünleri deneme şansım oldu ozaman lafı fazla uzatmadan Mayıs ayı favorilerine geçelim.

İlk favorim Maybelline markasının far paletinden bahsedeceğim .Bu paleti Mayıs ayı boyunca çok fazla kullandım zaten sizde instagram postlarımda illaki denk gelmişsinizdir.Renkleri okadar güzel ki tam yaz renkleri.Detaylı yazısını merak edenler için buyrun böyle.

Bir diğer favorim ise yine Maybelline markasının Lash Sensational mascarası.Bu favori yazımda ağırlıklı olarak Maybelline markasına ait oldu biraz ama Maybelline markasına ait çok fazla yeni ürün denedim .Maybelline Push Drama Mascarasından sonra bu mascara yüzümü güldürdü.Kirpikleri  tek tek ayırıyor kirpikleri yapıştırmıyor tek sıkıntısı biraz zor çıkıyor Benefit They're Real mascarada da olduğu gibi bu ürünü çift fazlı makyaj temizleyiclerle çıkartmanızı tavsiye ederim. Maybelline Lash Sensational Mascara (detaylı yazı)

Bir diğer Maybelline markasına ait ürünüm soz zamanlarda kontür yapmak vazgeçilmez oldu bu yüzden bende bu stick formdaki kontür ürününü denemek istedim .Bu ürün stick formda ,krem yapıda dağılımı kolay ve stick formda olması bir tık daha kolaylaştırıyor işimizi.Eğer kontür yapmayı seviyorsanız bu ürüne de bakmayı unutmayın . Detaylı yazısı en kısa zamanda blogumda olucaktır.

Bir diğer mayıs favori ürünüm ise Pure Beauty markasına ait CC krem son zamanlarda havaların ısınmasıyla fondötenlerden elimi çekmeye çalışıyorum daha hafif SPF içeren ürünlere elim gidiyor.CC krem açılımından bahsetmem gerekirse COLOR CORRECTOR yani renk düzenliyici bir ürün.Kapatıcılığı BB-CC kremlere göre yüksek bir ürün.Bu ürüne watsonslardan ulaşabilirsiniz benimde bittikçe alıcağım ürünler arasına girdi.Detaylı yazısını blogumda yakın zamanda bulabilirsinizi takipte kalın :) 

Bu ay 3 favori  ruj önerim var sizlere biri  likit rujlardan Golden Rose markasına ait 10 numara diğer ruj favorilerim ise Gratislerde satılan Wet N Wild markasına ait rujlardan .

Golden Rose markasının Longstay likit mat lipsticklerinden 10 numara seri çıktığından buyana çok fazla satılan hatta hiç bulunamayan renklerden.Soğuk tonlu olup gri tonları taşıyan bir lipstick .Herkesin tercih edebileceği bir renk olmayabilir ama ben bayıldım .Bu ayda favorilerim arasında yer aldı .


Wet N Wild markasının rujlarına gelirsek indirimde Wet N Wild markası ciddi bir indirime girdi rujların fiyatları 6 TL gibi fiyatlara düştü ve bende kaçırmamıştım 2 tane ruj kaptım.Biri Think Pink diğeri ise Wine Room .Wet N Wild markasının rujlarını başarılı buluyorum sadece sürmeden önce bir nemlendirici ile desteklemeniz gerekiyor , kalıcılıkları başarılı fiyat performans açısından başarılı rujlar .Tek olumsuz yönleri ambalajları rujun kapağını kapatırken illa ki kapağına bulaşma yapıyor.Umarım en kısa sürede bu konuyada bir el atarlar .

Benim Mayıs ayı kozmetik favorilerim bu şekildeydi ,sizin bu ay sık kullandığınız renkli kozmetik ürünleriniz neler bana yorum bırakmayı unutmayın ,cilt bakım favorilerim için takipte kalın :) 

Bloğumu hala takip etmiyorsanız takip etmeyi unutmayın ..
SEVGİLER ..








6 yorum:

  1. Ürünlerini güzel günlerde kullan canım :) En çok dikkatimi çeken CC krem oldu sanırım. BB yi biliyorum ama bunu ilk defa duydum :) Yoğunluğu ve tende duruşu BB kremle aynı mı onu merak ediyorum aslında. Bi de üründen memnun kalıp kalmadığını :) Sevgiler..

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, üründen memnunum hafif yapılı bir ürün BB kremle aralarında çok büyük farklar yok :) Sevgiler ..

      Sil
  2. Hepsini güzel günlerde kullan, aslinda aylik favoriler fikri de cok hosuma gidiyor ama hic hayata geciremedim, zevkle okuyorum halbuki suan senin yazini okudugum gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım , bende çok seviyorum aylık favorileri bitenler yazılarını okumayı :)

      Sil
  3. çok güzel ve sağlıklı günlerde kullan, bir çoğunu ben de severek kullanıyorum, yvesin güneş kreminden çok memnunum. sevgiler =)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım , güneş kremini bende çok merak ediyordum ama bende sevdim ☺️ , sevgiler

    YanıtlaSil

Manşet