Bu Blogda Ara

22 Mayıs 2016 Pazar

NASIL MAKYAJ YAPIYORUM ? ÖNERİLER




Herkese yeniden merhaba bir süredir buralarda aktif olamadım finallerimin yaklaşmasıyla çalışmalar başladı ama en kısa sürede buralara döneceğim ama instagramda daha aktif olmaya çalışıyorum beni oradan takip etmiyorsanız buradan hesabıma ulaşabilirsiniz .Çok fazla uzatmadan nasıl makyaj yaptığımı sizlerle paylaşmak istedim buyrun başlayalım ozaman .Bu yazımda bahsettiğim ürünlerden blogta yazısı mevcut olan ürünlerin aşağıda linklerini bulabilirsiniz.



.
İlk olarak ben makyajıma cilt makyajımı yaparak başlıyorum sonrasında göz makyajıma geçiyorum ama ilk göz makyajını yapıp cilt makyajını yapanlarda illa ki vardır.


İlk olarak cildimi nemlendiriyorum sonrasında bir makyaj bazı kullanarak başlıyorum .Makyaj bazım şu sıralar ya Nivea AfterShave Balsam ya da Rimmel London markasının makyaj bazını kullanıyorum her iki üründende memnunum blogta yazılarına mevcut link olarak aşağıya bırakacağım .

Kapatıcı  ile göz altı morluklarımı kapatıyorum .Uzun süre severek kullandığım kapatıcım Note markasının concealerı.


Sonrasında ten ürünü olarak şu sıralar SPF içeren ürünler ve daha hafif ürünler kullanıyorum .Sıkça kullandığım ürünler; Pure Beauty CC krem ,Farmasi BB krem ya da Revlon ColorStay fondöteni tercih ediyorum.


Pudra çoğu kişi kullanmayı tercih etmeyi olabilir fakat ben göz altımı ve T bölgemi sabitlemek için kulanıyorum.Pudra tercihim Essence markasının Matt pudrası .

Cilt makyajının  sonlarına gelirken allık ,bronzer uyguluyorum .Allık olarak The Balm Hot Mama , Pastel 17 , Essence kontür kiti tercihim olurken bronzer olarak Bahama Mama ,NYC kullanıyorum.

Göz makyajına gelirsek hergün far bazı kullanan biri değilim farların yapılarına göre kullandığımı söyleyebilirim.

Göz makyajıma ilk olarak göz kapağımdaki damarlı görüntüyü ten rengi bir farla kapatarak başlıyorum.Bu ten rengi far genelde Wet N Wild markasının Brule isimli farı oluyor. Göz kapağımı nötrledikten sonra eğer hemen çıkmam gerekiyor kısıtlı zamanım varsa elim direk Maybelline Color Tattoolara ya da kalem farlara gidiyor .Maybelline Color Tattolardan sevdiklerim ; on and on bronze başta olmak üzere numaraları 40,98. Kalem far olarak Note markasının farlarını tercih ediyorum.Ee tabi birde far paletleri var şu sıralar çok çok sevdiğim hatta hergün makyaj postlarımda gördüğünüz Maybelline markasının ülkemize gelen yeni far paleti BlushedNudes far paleti beraberinde The Balm Nude Tude, Wet N Wild Comfort Zone far paletlerini tercih ediyorum.

Hergün eyeliner sürmesemde  eyeliner olarak The Balm markasının eyelinerını severek kullanıyorum .
Makyajımın olmazsa olmazı rimeller ,ilk olarak tabiki Benefit They 're Real gerçekten mükemmel bir rimel,ikici  rimel seçimimde yine şu sıralar hergün kullandığım Maybelline markasının ülkemize yeni gelen mascarası Lash Sensational .


Gelelim dudaklarımız renklendirmeye.Ben daha çok ruj seçimimde nude tonları ,soft pembeleri tercih ediyorum .Eğer zaten Bahar aylarında ruj tercihim ve ruj önerilerim yazımı okuduysanız bu rujlarıda orda görebilirsiniz.Genel olarak Note-Browine Pink ,Essence -Candy Love ,Rimmel London -42 yanı sıra lipsticklerde tercihim The Balm -Comnited Kiko-02 , Pastel -20 gibi ruj ve lipstickleri tercih ediyorum.





Sizinde bu ürünlerden severek kullandığınız  ürün varsa bana yorum bırakmayı unutmayın birsonraki yazımda görüşmek üzere.. 
Blogumu ve instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :)
Sevgiler ..








1 yorum:

  1. Revlon Color Stay Fondöten ve Rimmel Insta Flawless son dönemde benimde severek kullandıklarım arasındalar...

    YanıtlaSil

Manşet