Bu Blogda Ara

12 Mayıs 2016 Perşembe

RİMMEL LONDON #İNSTAFLAWLESS MAKYAJ BAZI





Herkese yeniden merhaba bu yazımda sizlere uzun süredir  deneyimlediğim Rimmel London markasına ait makyaj bazından bahsedeceğim.

Rimmel London #İnstaflawless Perfecting , Radiant Skin Tint (mükemmeleştirici ,parlak bir cilt  elde etmemiz için renkli makyaj bazı olarak çevirebiliriz.) Çok tatlı bir ambalaja sahip ten rengi üzerine pembe yazıları bulunan bir tüp. Tüp içerisinde 30 ml ürün bulunuyor.Bendeki rengi  006 light medıum .

İçerisinde güneş koruma faktörü (SPF) 15 içeriyor. Ürün renk vermek yerine cilt rengini eşitlemeyi , aydınlık parlak bir cilt elde etmeyi vaad ediyor. Resimde net göremeyebilirsiniz belki ama ürünün vaad ettiği bir başka şey ise 24 saate kadar cildi nemli tutmak .

Bu makyaj bazı  BB krem kıvamında ben hem fondötenimin altına hemde tek bu makyaj bazını uygulayıp makyajımı tamamladım .Yapısı kremsi cilde uyulandığın ıslak bir bitişi var .Sarı alt tonlu bir makyaj bazı .

Benim sevdiğim bir ürün oldu .En güzel özelliği cilt rengini eşitlemesi .Üstelik cildinizde herhangi bir yoğun kapatıcılık isteyen bir durum yoksa kesinlikle sadece bu ürünü uygulayıp çıkabilirsiniz ,nemlendirmesini de sevdim benim sanırım yaz aylarında elimden düşmeyecek bir ürün.Hafif kokusu var çok hoş bir koku  rahatsız edici bir koku değil.Simli simli kesinlikle durmuyor.Aksine yüze aydınlık bir görünüm veriyor. Cilde uygulandığında kadifemsi his vermesi üründe hoşuma giden özellikler arasında.Rimmel London markasına aitt ürünlere Watsonslardan ulaşabilirsiniz.

Ürünün indirimsiz fiyatı 17 TL 


6 yorum:

  1. Güle güle kullanın.Bu ara bende sıkça kullanıyorum bu ürünü ...

    YanıtlaSil
  2. Ilk defa denk geliyorum hemde uygun fiyatlı gayet ve başarılı 👌 mutlaka bakacağım gittigimde elinize sağlık bilgilendirici bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  3. bu benim çok merak ettiğim bir ürün. ama raflarda bulamadım bir türlü =) bulunca alacağım. paylaşımın için çok teşekkürler canım, seni takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil

Manşet