Bu Blogda Ara

17 Haziran 2016 Cuma

NOTE BB CONCEALER




Herkese yeniden merhaba ,bu yazımda sizlere severek kullandığım Note markasının BB concealerından bahsedeceğim.


Ürün göz çevresini korumaya yardımcı yağlar içeriyor.Paraben içermiyor , dermatolojik olarak test edilmiş, göz çevresini aydınlatıyor , göz çevresini besleyici ve  nemlendirici göz çevresi kapatıcısıdır.E vitamini içermektedir .SPF (güneş koruma faktörü) 15 içermektedir .

Bende ki rengi 01 yani en açık rengidir .Note markasının genel olarak tüm ürünlerini severek kullanıyorum ve bu üründe sevdiğim bir ürün oldu  .Bu ürün tüm göz çevreleri için uygundur. Concealerın uç kısmı diğer kullandığım concealerdan farklı olarak metal bir başlığa sahip , bu metal başlık ürünü uygularken göz altınıza masaj yapmanızı sağlıyor aynı zamanda verdiği serinlikle gözaltı şişliklerine bir tık iyi geliyor .Başlığın şekli göz altına güzel yerleşiyor ve kolay uygulama yapmanızı sağlıyor .
Ürünün yapısı sıktığınız sıvı görünsede uyguladığınızda yoğun bir yapıya dönüşüyor ,pudramsı yapısıyla kolay sabitleniyor. Ve benim nadir göz altımı sabitlemeden bıraktığım kapatıcılarımdan.Ben tüm cildimi nemledirip makyaja başladığım için nemli ciltte dağılımı oldukça kolay .Göz altını kurutmuyor.Kalıcılığını gerçekten başarılı bir kapatıcı ,göz altlarımda kusma ,alerjik bir etki kesinlikle olmadı.Bir BB concealer olmasına rağmen kapatıcılığı gayet yüksek .Kesinlikle yapay durmayan bir concealer.

Eee hep olumlu yönleri olmuyor dimi birde olmusuz yönlerine bakalım , tek kötü yanı bence ürünü sıktığınızda biraz fazla ürün çıkmasıdır.

Bir concealer arayışı içindeyseniz Note markasının BB Concealerına şans vermeyi unutmayın ..

İndirimli Fiyatı 14,25 TL 
İndirimsiz Fiyatı  25 TL 
Sevgiler ..

9 yorum:

  1. Paraben içermemesi çok iyiymiş, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  2. Note ürünleri gerçekten başarılılar ,rica ederim 😘

    YanıtlaSil
  3. Başarılı bir ürünmus bakayım :) bu arada blogunu takibe aldım bende bekliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Başarılı bir ürünmus bakayım :) bu arada blogunu takibe aldım bende bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir ürün , Takipteyim :)

      Sil
  5. Bende bu ürünü hevesle almıstım ama göz altını kurutuyor benim göz cevrem kuru oldugu ıcın cizgileri daha ortaya cıkardı malesef sevemediğim bir üründü ama mineral serisindeki concealerı çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  6. Hiç BB krem kullanmadım ama bir gün ihtiyaç duyarsam denemek isterim. Herkesin cildinde farklı bir etki gösterebilir. Teşekkürler paylaşım için. Takibe aldım bloğunuzu ben de beklerim....Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Bu ürünü ben de çok merak ediyorum.Mağazaya her gidişimde unutuyorum.

    YanıtlaSil

Manşet