Bu Blogda Ara

8 Mart 2016 Salı

GRATİS-WATSONS- EVESHOP İNDİRM ALIŞVERİŞİ








Herkese yeniden merhaba , 8 Mart Dünya Kadınlar günü indirimleri devam ederken bende size aldığım ürünlerinden bahsedeğim indirimlerin son günü 8 Mart Salı günü ,keyifli okumalar ..


GRATİS İNDİRİM ALIŞVERİŞİ 

THE BALM MARY LOU MANIZER : Gratisten alıncak 10 ürün yazımda bu ürünüde söylemiştim sizelere ve hemen bende aldım . The balm markasında %40 indirim aynı zamanda %10 gratis kartlılara özel bir indirim vardı .Böylece ben bu ürünü 29,61 tl ‘ye sahip oldum .

THE BALM MEET MATTE HUGHES LİPSTİCK : Bu lipstick ‘in bende COMMİTTED rengi var fakat duruş,sürüm,mat bitişi mükemmel olduğu için HONEST renginide aldım .Bu ürüne 18,81 tl ‘ye sahip oldum.


PUREDERM SOYUCU GÖZENEK TEMİZLEYİCİ PED: Bu ürünü tamamen merak ettiğim için fiyatıda gayet uygundu bende bir şans vermek istedim. Memnun kalırsam eğer yorumlarımı sizinle paylaşacağım. Bu üründe 3 al 2 öde var fiyatı 1,95 tl idi.

WATSONS İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 

Watsonstan aldığım bir tek ürün var onuda merak ettiğim için aldım .

REVLON COLOR STAY FONDÖTEN : Bu fondötenlerin iki çeşidi mevcut  normal & kuru , yağlı & karma ben yinede çok merak ettiğim için indirimdeyken kaçırmadım.Revlon markasında %50 indirim vardı bende bu ürüne 24,99 tl sahip oldum.Kullandıkça yorumlarımı paylaşıcağım.

EVE SHOP ALIŞVERİŞİM 

REAL TECHNİQUES GÖZ MAKYAJ FIRÇA SETİ: Bu fırça setini almak çok istiyordum ve indirimde kesin alıcam diyordum ve aldım yüz fırçalarından çok memnunum emininm bundanda memnun kalıcam. Eveshopta real techiques fırçalarda %40 indirim vardı bende bu fırça setine 45,30tl ye sahip oldum.

NIVEA CANLANDIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ :Ben bu ürünü öncedende kullanıyordum biten ürünlerimde göstermiştim .Sabah yüzümü yıkarken bu ürünü kullanıyorum ve sıvı olarak gözüksede kullanım esnasında köpüğe dönüşüyor. Cildimi temizlemesinden ve arındırmasından önce cildimiz  nem dengesini koruyor. Bir sonraki yazım cilt bakımı rutinim olucağı için bu yazımda çok bahsetmiyeceğim.

SMOKERS :Bu ürünü kasa arkasında görüp merak edip denemek istediğim için aldım.Bu ürün leke çıkartıcı beyazlatıcı jel diş macunu.Deneyip yorumlarımı paylaşıcağım.Bu ürünün fiyatı 5,95 tl .

NOTE KALEM FAR: Note markasının genel olarak ürünlerini severek kullanıyorum .Bu kalem farında yapısına rengine bayıldım .Note markasında %50 indirim vardı ve yarın indirimin sonu güne eğer yakınlarınızda note ürünlerine ulaşabiliyorsanız kaçırmayın derim .Bu ürüne 9.45 tl ‘ye sahip oldum .

ORGANİX KİL MASKESİ :Organix markasının argan yağ özlü bu kil maskesine bayılıyorum .Bittikçe alıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum .Daha fazla detaya girmiyorum bir sonraki yazımda uzun uzun bahsedeceğim.Maske fiyatı 2,95 tl .

NEXCARE YARA BANDI: Bu ürün kesilebilir bir yara bandı.Çoğu ayakkabım ayağımı vurduğu için böyle bir yara bandına ihtiyacım vardı .Ürün fiyatı 2,45 tl

Benim indirim alışverişim bu şekildeydi siz indirimden neler aldınız aşağıya yorum   bırakabilirsiniz. 
                Bir sonraki yazımda görüşürüz ,sevgiler ..


2 yorum:

Manşet