Bu Blogda Ara

23 Haziran 2016 Perşembe

YAZ SICAĞINDA ÇANTALARIN DEMİRBAŞI GÜNEŞ KREMİ -YVES ROCHER GÜNEŞ KREMİ




Herkese yeniden merhaba bu yazımda benden çok istenen bir ürün incelemesini sizlerle paylaşıcağım yaz aylarının gelmesiyle çantalarımızın demirbaşı güneş kremleri aslında güneş kremlerini sadece yaz aylarında değil  her mevsimde  kullanmamız gerekiyor ancak yaz aylarında atlanmaması gereken bir adım.
 Ürün incelemesine geçmeden ilk olarak güneş kremi seçiminde nelere dikkat etmeliyiz ? sorusunun cevabını vermek istiyorum.

  • İlk olarak cilt tipimize göre güneş kremi tercih etmeliyiz aksi takdirde cildinizde ağırlık yapabilir ve sivilcelenme görülebilir.
  • UVB ve UVA korumalı güneş kremleri tercih etmeliyiz.
  • Çok açık bir tene sahipseniz 30 Faktör üstü güneş kremleri tercih edilmelidir




Benim seçimime gelirsek Yves Rocher markasının güneş kreminden yana oldu. Bu güneş kremi yüksek koruma faktörü içeriyor .SPF 50 içermektedir.Organik Karite ve Makademya fındığı içermektedir.Dermatolojik olarak test edilmiştir.30 ml ürün içermektedir.


Ben bu güneş kremini  2-2,5  aydır her gün kullanıyorum.Makyajıma başlamadan önce uyguluyorum hem cildimi nemlendiriyor hem de güneş kremimi uygulamış oluyorum.Makyajımda kusma hiç olmadı .Ürün krem kıvamındadır.Markanın en ince yapılı güneş kremidir.Cildim karmadan yağlıya dönük aslında ama şu sıralar T bölgemde bir kuruma söz konusu ilginç olarak bu yüzden  parlama sıkıntısıyla karşılaşmadım. Yapısı hafif fakat biraz yağlı.Yağlı ciltler bu ürünü sevmeyebilir.Normal ve kuru ciltlerin seveceği bir ürün . Bu güneş kremi çok çabuk emiliyor ve bu ürünü kullandığım zaman nemlendirici kullanmaya gerek duymuyorum .Ciltte beyaz beyaz lekeler bırakmıyor.Sivilcelenme ,leke oluşumu gibi olumsuz yönleriyle karşılaşmadım .Bu ürüne Yves Rocher markasının web sitelerinden ve Mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Tanışma Fiyatı 59,90 TL 



10 yorum:

  1. güzel ürünmüş teşekkürler.. bende yeni yazıma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Herkesin beğendiği bir güneş kremi bu aralar sıkca duyuyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet buaralar popüler ürünler arasında , güzel ama 😍

      Sil
  3. Ben de cokca görüyorum bu aralar bu günes kremini tesekkürler paylasimin icin :)

    YanıtlaSil
  4. Yazın bende ilk 30 faktör ile başlıyorum daha sonra rengim döndükçe düşürüyorum :)) Güzel ürünmüş :)

    YanıtlaSil
  5. Çok iyiymiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Manşet